Locatie
BSO Bontekoe is gehuisvest in De Bank, aan de Kerkstraat in Loon op Zand. Daar zijn we heel blij mee. Want De Bank is een bijzonder gebouw, waar veel te doen is.

De eigenaar van het pand, de Rabobank, wilde er een maatschappelijke bestemming aan geven. Een betekenisvolle ontmoetingsplek, passend bij het karakter van het dorp Loon op Zand. En dat is gelukt. Na een grondige verbouwing is in het gebouw een sportcentrum en een praktijk voor fysiotherapie gevestigd. Een gezellige lunchroom wordt gerund door mensen met een beperking. De Zuivelfabriek gaat allerlei cursussen en workshops op het gebied van dans aanbieden. Alle ‘vaste bewoners’ vormen samen een coöperatie. Dit houdt in dat zij de intentie hebben elkaar te helpen en te versterken. Want samen kun je meer dan in je eentje.

BSO past perfect in dit concept. Zo mogen de kinderen zich dagelijks helemaal uitleven in de sportzaal. Ze kunnen gebruikmaken van het aanbod van De zuivelfabriek. En in de lunchroom is ruimte genoeg om met een groepje kinderen bijvoorbeeld koekjes te bakken.

Vervoer
De locatie ligt centraal in het dorp en op loopafstand van de meeste scholen. Voor kinderen die niet zelfstandig naar de locatie kunnen lopen, regelen we vervoer.

Jessica Vis-SchellevisLocatie