Een tweede ‘thuis’
Als werkende ouder wil je vooral één ding: een goede en betrouwbare opvang voor je kind. Een plek waar je kind zich thuis voelt, waar het veilig is en waar het de aandacht krijgt die het nodig heeft. Veel ouders kiezen daarom voor gastouderopvang; een vertrouwd persoon die het leuk vindt om met kinderen te werken. Vaak is dat iemand die zelf jonge kinderen heeft en op deze manier werk en zorg combineert. Soms is het iemand uit de zorg of de kinderopvang die graag kleinschalig en zelfstandig aan de slag wil.

Betaalbare kwaliteit
Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang. Als je gebruik maakt van ons bureau ben je verzekerd van kwaliteit. Bovendien kom je dan in aanmerking voor de subsidieregeling van de overheid. Dat maakt het ook nog eens betaalbaar.

Oudercommissie
Bontekoe heeft een oudercommissie. Deze commissie denkt en praat mee over het beleid van het gastouderbureau. Gevraagd en ongevraagd geeft de oudercommissie advies aan de directie van Bontekoe. Als je contact wilt met de oudercommissie dan kun je mailen naar: charlotte.m.degroot@gmail.com. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van Bontekoe, deze vind je hier: Ouders van Bontekoe

Download hier het reglement van de oudercommissie.

Jessica Vis-SchellevisOuders