Peuterschool Bontekoe gaat naar de Nationale Voorleesdagen in Loon op Zand

De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Loon op Zand

LOON OP ZAND – Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 21 januari t/m 1 februari 2015 om draait in de Bibliotheek Loon op Zand. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelen we de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met tal van leuke activiteiten. Centraal hierbij staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Boer Boris gaat naar zee’.

Voorleesontbijt: Het voorleesontbijt is een gezellige en gezonde start van De Nationale Voorleesdagen en is inmiddels razend populair. Schuif je ook aan? Op woensdag 21 januari ben je om 9.30 uur welkom in de Bibliotheek Loon op Zand. De toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

En verder…

  • Tijdens De Nationale Voorleesdagen kunnen peuters en kleuters samen met hun ouders de ‘Wie Wat Waar’-quiz spelen. Een heuse ontdekkingstocht door de tien mooiste prentenboeken, waarmee een mooie Boer-Boris-inkleurmok te winnen is.
  • Kinderen tot 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek ontvangen een leuk vingerpopje van Boer Boris (zolang de voorraad strekt).

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekmb.nl/nationalevoorleesdagen

Jessica Vis-SchellevisPeuterschool Bontekoe gaat naar de Nationale Voorleesdagen in Loon op Zand