Gastoudercongres 2015!

279831644

Wat een passie en kwaliteit is er de afgelopen jaren gezien in de gastouderopvang. De gastouderopvang komt meer in beeld en krijgt steeds meer erkenning.

KIKI Training & Coaching wil aan deze passie en kwaliteit een bijdrage leveren. Gastouders samenbrengen, ervaringen laten delen en samen verder gaan voor professionalisering.
Na het grote succes in 2013 & 2014 organiseert KIKI Training & Coaching voor het derde jaar op rij het gastoudercongres. Na zoveel enthousiaste reacties en behoefte om te delen, informeren wij jullie graag over het gastoudercongres van 2015!

Het congres vindt plaats op zaterdag 19 september 2015, ook dit jaar op de prachtige en sfeervolle locatie incl. theater in Harderwijk. Hier kunnen ze ruim 450 deelnemers ontvangen.

Ze hebben geprobeerd om een veelzijdig, interessant programma samen te stellen voor zowel gastouders als bemiddelingsmedewerkers.

Entree is € 30,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief een heerlijke lunch, koffie/thee, lekkernijen en deelname aan het dagprogramma en 2 workshops naar keuze!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kiki training & Coaching via de website www.kiki-s.nl of mailen naar info@kiki-s.nl

 

 

Jessica Vis-SchellevisGastoudercongres 2015!