Wie we zijn en wat we doen

Gastouderbureau Bontekoe is een erkend bemiddelingsbureau dat vraagouders en gastouders samenbrengt en professioneel begeleidt. Onze gastouders wonen in Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, De Moer, Udenhout, Kaatsheuvel, Waspik, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Sleeuwijk en Hank. Zij vangen kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Gastouderbureau Bontekoe staat voor: buitenspelen,  samen aan tafel eten, lekker een keer vies worden, leren op je beurt te wachten, werken aan je ontwikkeling, thema avonden voor de gastouders, elke situatie apart bekijken, je best doen voor de vraagouders en gastouders op alle gebieden, de bureaukosten betaalbaar houden, en vooral doen waar je goed in bent!

Wie is Bontekoe?

Bontekoe wordt met passie bestierd door Jessica Vis-Schellevis. Sinds 1 januari 2010 is zij de houder en eigenaar. In het verleden had zij diverse functies bij de Rabobank, en nadat zij zelf gastouder is geweest, heeft ze eind 2009 2 kleine bureautjes overgenomen en daaruit is Bontekoe ontstaan.

Naast pedagogisch coach heeft Jessica ook SPW3 en diverse andere trainingen en bijscholingen op haar naam staan. Zie hiervoor haar LinkedIn profiel.

 

Jessica houdt van uitdagingen en dat komt goed van pas met alle wetswijzigingen waarmee de kinderopvang te maken krijgt. Verder probeert zij met haar enthousiasme het beste uit alle gastouders te halen en zo de beste opvang te leveren!

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Jessica Schellevis

Jessica Vis-SchellevisWie we zijn en wat we doen